Finca Ca n’Estella, celebracions plenes d’encant

Un nou emplaçament pels teus esdeveniments i celebracions, ll celler Ca n’Estella és un espai singular per a celebracions, ple d’encant. No destaca només per la seva bellesa: és una masia de l’any de 1800, així que és un lloc ple d’història.

Els diferents espais del celler us ofereixen tot el confort i la comoditat que necessiteu en aquest dia tan especial. Entre les diferents estances hi ha espais tant en interior com a l’aire lliure.

Disposem d’un pati amb aforament per a 200 persones. Envoltat de magnòlies i roses, està emmurallat i té diferents nivells. Així mateix, cap la possibilitat d’afegir una carpa per ampliar l’espai.La seva ubicació, enfront de la façana principal, resulta molt adient per a la celebració d’un bon còctel o aperitiu. Per la seva superfície, les taules i el servei queden disposats en un espai recollit i amb molt encant.

També hi ha una galeria amb vista a les vinyes que us ofereix una capacitat per a un total de 100 convidats, un espai que sens dubte és ideal per a la celebració de cerimònies civils.

Si, per contra, heu pensat en una boda interior, aquesta estança és la vostra opció ideal. L’espai ofereix una versatilitat enorme, ja que dóna cabuda a un nombre d’entre 90 i 200 convidats segons la col·locació. Els seus arcs amb vista al jardí i les vinyes la converteixen en una estança increïble per celebrar-hi un convit únic i irrepetible.

 

Si vols veure altres ubicacions fes click aquí