Empreses

On diguis i quan diguis

Servei a empreses per oferir als empleats l’opció de rebre cada dia el càtering en un office, o si disposeu d’un espai amb possibilitats per passar a ser un recurs gastronòmic o si simplement voleu oferir un pica-pica o coffee break en ocasions especials, contacta’ns.

Vol fer un dinar d’empresa amb tot l’equip comecial però sense haver de desplaçar-se a un restaurant. Cap problema. Nosaltres venim a la seva empresa i li muntem el banquet a les seves instal·lacions allà on sigui posible. Ens encarreguem de tot perquè a vostè no li suposi cap mal de cap ni pèrdua de temps. I si no vol tant enrenou, també li busquem un lloc on poder fer el banquet.
Preparem cada un menú diari amb el millor de la cuina mediterrània tradicional i incorporant les últimes tendències. Cuinem des de dins i volem que això es noti en el resultat. Cada matí rebem la comanda, i eficientment te la portem on tu ens diguis.
Menús a taula amb una selecció dels millors plats. Pots triar entre 6 opcions diferents de Menús Pica-Pica, que pots combinar amb una gran extensa carta de primers plats i segons plats a triar “del mar a la taula” o “del camp a la taula”. A més, de les nostres opcions de postres i del nostre celler de la casa.

I aquí també tens els nostres preus per a serveis extres. Tu només has de triar el menú i l’hora que vols que arribi, la resta ho fem nosaltres.

Innovem per simplificar-vos la vida, aplicacions a mida per fer-ho senzill

Dona’t d’alta de la nostra aplicació i accedeix a la nostra intranet, i gestiona diàriament les teves comandes.

Som conscients que la tecnologia també ha arribat per revolucionar el sector de la restauració. Per això introduïm a cada projecte tot allò que pot aportar valor als nostres clients. Des d’intranets específiques per la gestió d’espais fins aplicacions de comandes diàries.

Aplicació

Per la reserva d’espais o la comanda diària en empreses i administracions, públiques o privades.

Intranet

Per consultar els imports de les factures mensuals o els albarans diaris.

w

Comunicació

A través d’eines específiques que ens fan encara més propers als nostres clients.