Qui som

 

25 anys d’evolucions que ens han consolidat dins del món del càtering

Coco Catering & Events és una empresa de càtering que neix l’any 1993 amb vocació d’oferir servei de càtering per festes i esdeveniments particulars. En els nostres inicis, com a negoci familiar, el nostre servei es va orientar a festes i esdeveniments particulars.
No és fins tres anys més tard que, degut a la bona rebuda, els dos germans Creus decideixen professionalitzar el negoci i constituir Ramon i Coco Càtering, l’embrió del que som avui. En aquell moment passem de treballar en esdeveniments particulars a fer-ho per institucions públiques i privades, empreses i col·lectivitats. Aquest gir ens porta, l’any 2000 a ampliar les nostres instal·lacions i a canviar el nom a Coco Servei de Càtering, un negoci familiar però que comença a ser un referent al Vallès.
Finalment, el darrer pas en aquesta evolució el donem l’any 2018 de la mà de Valors, una entitat dedicada al lleure i la restauració col·lectiva en l’àmbit educacional, entra com a soci de la família per impulsar conjuntament els reptes del nou Coco.
Aquest moviment, ens converteix en una empresa enfocada en dues línies de negoci: el càtering per col·lectivitats i la gestió d’espais gastronòmics (concessions). Dins d’aquesta oferta orientada, oferim una solució integral a tot tipus de clients, públics i privats.
Creiem que cada projecte és únic i és per això que creem solucions a mida de cada necessitat i cada client, sempre sota la premissa d’aportar valor en totes les fases en les que participem. Volem convertir-nos en un partner a llarg termini.

En què et podem ajudar?

El nostre equip estarà encantat de comentar qualsevol tema.

Contacta amb nosaltresDemana'ns un pressupost

L'ingredient secret és l'èxit

A Coco Catering & Events creiem que cada projecte és únic i és per això que creem solucions a mida de cada necessitat i cada client, sempre sota la premissa d’aportar valor en totes les fases en les que participem. Volem convertir-nos en un partner a llarg termini.

Cuina

Cuinem amb passió

 

A foc lent, amb el millor de la cuina mediterrània tradicional i incorporant les últimes tendències. I això es nota en el resultat. Sabors, olors i textures variades per respondre als paladars més exigents.

Tracte

Vocació de servei

 

Estem al teu costat en tot moment, en la conceptualització de cada servei com en el moment de l’execució. Fem seguiment de tot el procés i ens impliquem en cada servei.

Producte

De proximitat Km0

 

Directe del productor i amb els estàndards de qualitat més avançats. Coneixem el producte abans de posar-lo a taula. Cuidem, a la vegada, l’impacte mediambental i la gestió de residus.

Innovació

Solucions fetes a mida

 

Combinem les darreres tecnologies i tendències gastronòmiques amb la flexibilitat d’adaptar-nos a cada client i cada projecte. El nostre objectiu és fer un vestit a mida de cada ocasió.